Cégünkről Hírek A Novodata - LX-Line mától Enelis!

A Novodata - LX-Line mától Enelis!

2024. április 5.

Minden évben április 7-én világszerte az Egészség Világnapját ünneplik. Ezen a napon a WHO egy népegészségügyi szempontból fontos témára hívja fel a figyelmet. A kiemelt célok között szerepel a lakosság egészségügyi állapotának a javítása, egy fenntarthatóbb egészségügy kialakítása.

A gyógyszertári informatikában piacvezető cégként számunkra különösen fontos, hogy hozzájárulhassunk egy egészségesebb társadalom létrejöttéhez. Ezt a legjobban úgy tudjuk megtenni, ha egy csapatot kovácsolunk az irányításunk alá tartozó Novodata és LX-Line munkatársaiból, ötvözve a több évtizedes szakértelmüket.

Ezért örömmel jelentjük be, hogy mától a Novodata Zrt. és az LX-Line Kft. Enelis márkanév alatt folytatja tovább tevékenységét. Az új névvel szeretnénk hangsúlyozni, hogy két önálló jogi entitásunk ellenére egy cégként tekintünk magunkra. Korábbi márkaneveink – Novodata, LX-Line – a gyógyszertári rendszerek termékneveiként élnek tovább. Ügyfeleinket egyéb változások nem érintik.

Mindennapi munkánk során egy fenntarthatóbb és hatékonyabb egészségügyi rendszerért dolgozunk, amely mind az egészségügyi dolgozókat, mind pedig a betegeket szolgálja, és végső soron egy egészségesebb, elégedettebb társadalomhoz járul hozzá.

 

 

További híreink