Karrier

Karrier az Enelisnél

Miért az Enelis?

Új kihívásokra, biztos munkahelyre vagy előrelépési lehetőségre vágysz? Nálunk biztosan megtalálod!
Azt, hogy a munkavállalók szeretnek-e egy adott cégnél dolgozni, nem is tükrözhetné más jobban, mint a munkaviszony éveinek száma. Kollégáink között minden évben többen ünneplik a 10., 20. évi jubileumukat. Fiatal kollégáinkat megkérdezve kiderül, hogy szerencsére ők is hosszú távra terveznek, és hasonló véleményen vannak: Egyszerűen jó itt dolgozni!

Az elmúlt 24 év alatt nagyon sok emberrel, több területen volt alkalmam együttműködni. A bizalom és egymás segítése itt törvényszerű. Folyton változunk, de az összetartásból származó stabilitás töretlen. Nagyon szeretem a változásokat, az újdonságokat, azt, hogy új embereket ismerhetek meg, és mint „régi motoros” támogathatom őket a beilleszkedésben. Még az olyan kritikus helyzetek is, mint a Covid sem tudott problémát okozni a cégnek. Alkalmazkodtunk és dolgozunk tovább. Home office-ban, Teamsen vagy telefonon, de a kapcsolattartás megmaradt, sőt amennyire lehet még szorosabbá vált. Számomra a legfontosabb: az emberi kapcsolatok, az együttműködés, a közös cél és sikerek elérése. Együtt!

Bleicher Zsuzsanna

Product Owner

Nincs unalmas nap a cégnél, minden nap új kihívásokkal találkozunk. Sosem érzem, hogy egyedül lennék, az összeszokott csapatmunka, egymás támogatása, a kreatív megoldási ötletek mindig új erőt adnak. Gyógyszertári rendszer fejlesztőjének lenni, mindig különösen érdekes, felelősségteljes feladat. Nemcsak a közvetlen partnereink számára alkotunk, hanem rajtuk keresztül minden, a gyógyszertárba betérő ügyfél számára is. Megtisztelő, hogy részt vehetek ebben.

Szőgyi Dezső

Termékfejlesztési vezető

Szeretek tehetséges emberek között dolgozni egy olyan környezetben, ahol a csapattagok támogatják egymást. A kötetlen munkaidő és a családbarát munkahely abszolút inspirál arra, hogy a saját teljesítményemet magas szinten tartsam.

Kovács Tímea

Kiemeltügyfél-menedzser

Kérdésed van?
Írj nekünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot a karrier@enelis.hu e-mail címen!

Azzal, hogy a fenti e-mail címre elküldöd jelentkezésedet, pályázati anyagodat, önkéntesen hozzájárulsz a megküldött személyes adataid az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelő kezeléséhez. A személyes adatok megismerted és azokat tudomásul vetted, és hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod.